Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Αγαπημένα: *Μάιος 2015*


Έφυγε λοιπόν και ο Μάιος...Μπήκε ο Ιούνιος, οι εξετάσεις σε λίγο θα τελειώσουν και μετά θα τρέξουμε όλοι στις παραλίες..Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι στην γωνία και όλοι ανυπομονούμε. Σωστά;
Λάθος! Δεν ισχύει τίποτα απ'όλα αυτά για εμάς, τους μαθητές της δευτέρας λυκέιου, αφού η καλοκαιρινή προετοιμασία για την τρίτη λυκείου σε λίγες μέρες ξεκινά :'(
Παρόλο που θα κάνουμε μόλις ένα μήνα μαθήματα, τα μπάνια που θα χάσουμε σίγουρα δεν αναπληρώνονται κλαψ κλαψ :Ρ


Ας αφήσουμε τις κλάψες όμως και πάμε στο θέμα μας! Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα τον μήνα που μας πέρασεε!

1) Το πρώτο πράγμα που αγάπησα αυτό το μήνα είναι τι άλλο; ένα ανηλιακό..αν και είχε και τις κακίες του μέρες ο Μάης, δεν παρέλειψα να χρησιμοοιώ ανηλιακό! Το δικό μου είναι ένα της Solene με δείκτη 30 για το πρόσωπο και ένα με 30 για το σώμα. (του σώματος δεν το χρησιμοποίησα τόσο..)
Το αγόρασα από ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

2) Αυτό το μήνα, θυμήθηκα ένα περσινό Body Mist του KORRE, που ήταν δώρο, με άρωμα ροδάκινο. Δεν ξέρω αν μπορείτε να το βρείτε πλέον.

3) Άλλο ένα προϊόν από το ίδιο ηλεκτρονικό φαρμακείο είναι ένα καθαριστικό για το πρόσωπο από την εταιρεία frezyderm. Πολύ καλό με την ακμή, καθαρίζει ωραία και εξαφανίζει τα σπυρακια. Θα το βρείτε εδώ.

4) Βέβαια δεν θα μπορούσα να μην έχω και ένα μανό στα αγαπημένα αυτού του μήνα. Είναι από τη Lovie το νούμερο 336..ένα υπέροχο mint χρώμα που δε προκειται να βγάλω από τα νύχια μου. Κοστίζει περίπου 2 ευρώ και είναι τέλειο.

5) Αγαπημένοι Youtuber είναι ένα ζευγάρι Αμερικανών που κάνουν daily volgs και τους παρακολουθώ καθημερινά. Λέγονται Ellie & Jared και θα τους βρείτε εδώ.

6) Τέλος, από αγαπημένη ταινία έχω να προτείνω το Still Alice! Με την Julian Moore. Είναι πολύ συγκινητική ταινία και σε κρατάει όλη την ώρα. Βρείτε την εδώ.

Aυτά για σήμερα...δεν ξέρω πότε θα τα ξαναπούμε, αλλά ελπίζω να είναι σύντομα..
Πέιτε μου από κάτω τα δικά σας αγαπημένα. Να συζητήσουμε και τι θέλετε σε επόμενο άρθρο..
Φιλίαα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου